perjantai 16. huhtikuuta 2021

Miniloma

Käytiin perheen kanssa minilomalla, meillä oli myös äitini mukana. Oli kiva irtiotto arjesta näin keskellä viikkoa, ei ollut ruuhkaa missään ja sai ihan rauhassa lomailla. Käytiin eläinpuistossa, paistettiin makkaraa, lämmitettiin joka ilta sauna. Oli tosi mukava käydä vähän mökkeilemässä. Huominen olisi vielä vapaata ja sitten pitäisi taas asennoitua työntekoon ja normaaliin arkeen.

Masu kasvaa kovaa vauhtia. Rv 23 menossa. Yli puolen välin. Toivottavasti loppuaika menisi hieman nopeampaa, mitä nyt on aika mennyt. Kolotuksineen kaikkineen. Onneksi nyt on päässyt jo vähän liikenteeseen, ettei ole tarvinnut aivan paikoilleen jäädä. Potkut tuntuu jo hyvin ja muutkin tuntevat potkut jo vatsan päältä. Konkretisoituu muillekin, että jokin pieni eläjä siellä masussa on.

Muuten on mennyt nyt viime aikoina ihan tasaisesti. Päivittelen sosiaalista mediaa päivittäin, joskus kun on kiirettä töissä niin ei jaksa enää työpäivän jälkeen päivitellä mitään, mutta aikalailla päivittäin some on kuitenkin menossa mukana, joskus tuntuu että vähän liiankin kanssa, mutta sinne on kiva päivitellä kuulumisia ja mitä kaikkea päivien aikana tehdään. Sitten kun vauva syntyy, niin todennäköisesti somen käyttö vähenee vähäksi aikaa melko reilusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti