maanantai 10. maaliskuuta 2014

Shoppailua

Kävin tänään hiukan shoppailemassa taas hääjuttuja ja vähän muutaki. Mitään ihmeellistähän ei tarvi enää, mutta on se nyt mukava varautua kaikkeen, ettei sitte käy nii että joku loppuu kesken tms.
 
Kaupunkiin päästyämme tätini kanssa, laitettiin auto ilmaiseen parkkiin (jihuu osasin ajaa kaupungissa, tai siis mullahan oli opas.:D), säästettiin siis parkkirahatki, mää yleensä vien maksulliseen parkkiin ku en tiiä missä ne maksuttomat on, tai sitte ne on aina täynnä. Käytiin eka laukkumaailmassa ostamassa mulle laukku, semmonen ihana musta, jossa on timangeja, mitä lie. :D Ei ollu semmosta sopivaa valkoista nii päädyin mustaan, mulla oli mielessä se että se voi olla musta, värit ku on valkoinen, musta ja violetti. Oikean violetin väristä laukkua ei ollu nii sen tyrmäsin sitte heti.
 
Seuraavaksi käytiin hakemassa askartelutarvikkeita, tai yritettiin... Siellä ei ollu oikeastaan mitään mitä oisin tarvinnu. Kaksipuoleista teippiä sain ja yhden 5 kortin paketin valkoisia taitettuja kortteja. Jes, turha reissu oikeastaan, on ollu kuulema tavaran toimituksessa jotain ongelmia.
 
Ostin myös kertakayttöastioita ym. Lasit jätin vielä ostamatta, muoviset sellaiset, ku ne oli nii pieniä, tai sitte olivat semmosia tuoppimotteja... Nii yritän löytää jostain siltä väliltä olevia... Niilläkään kun ei vielä mikään kiire oo. Prismassa käytiin kans, sieltä nyt ei mitään erikoista ees löytyny. Yhen kulhon ostin, mitä nyt tarvin kotonaki, nii se ei liittyny häihin oikeastaan.:D
 
Kotiin tullessani päätin käyä vielä halpa-hallissa, josko sieltä löytyis jotain. Ostinki pari salaattikulhoa ja tarjotinta. Ei tartte lainata jostain, mulla ku ei noita tarjoiluastioita oikein oo ja halusin muoviset nii ei ainakaan nii herkästi mee rikki jos tippuu lattialle tai jotain, sitä ku ei koskaan tiiä.:) Löysin myös sukkia itelleni 8 paria.:D Yhden kesäisen paidan ostin myös, en malttanu vaan oottaa nii pistin sen heti päälleni. Ihan hyvin sain kuitenki tavaraa, vaikka ensin näytti etten saa koko reissulta hommattua mitään. Parin tunnin reissu, ei onneksi menny sen kauempaa, mitä nyt noihin matkoihin meni tunti yhteensä.
 
Kävin kotiin tullessani vielä postilaatikolla nii siellä oli mun korut! Hiuskoriste, korvikset ja kaulakoru, olivat vielä ihanammat mitä kuvissa! <3 Oon nyt niin onnellinen ku sain neki, eikä niitäkään tartte enää ootella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti