maanantai 10. helmikuuta 2014

Hääsuunnitelmia taas!

Hei!
 
Sain tänään kutsukortit tehtyä, tai siis ulkokuoret. Kutsu on kirjoitettu paperille, mutta pitäis vielä sit saada koneella ne valmiiksi ja tulostettua ja laitettua korttiin. Myös sisäpuolelle tulee sormustarroja jne. Voin pistää valmiista kortista kuvan, mitä oon saanu tähän päivään mennessä väsättyä. :) Kivaa on ollu tehdä noita, yhteensä 28 + malli. Välillä meinas hermo pettää ja meni monta päivää ennenku jaksoin taas niitä väkertää, mutta se hyvä puoli tässä on, kun on vielä 6kk häihin aikaa, nii ei oo mihinkään kiire! :)
 
Kuvan laatu on vähän huono.:/ Kännykällä kun otettu. Sain tämän idean siis häätapahtumasta, jossa kävin tammikuussa. Vähän toki itse muuntelin korttia, en halunnut täysin samanlaista tehä, eikä se oikein niin minulta näyttänytkään, mitä tämä näyttää.:)
 
Käytiin tänään myös halpa-hallissa ja siellä oli semmonen pieni kukkakimppu johon ihastuin heti. Mun oli pakko saada se! Se tulee nyt sitte meidän hääpöytään.:) Voin siitäki laittaa kuvan. Meille ei häihin tuu muuten oikeita kukkia kun vain morsiuskimppu ja sulhasen kukat, ja kai se bestmanillaki pitää olla... Mutta en mää tekokukistakaan oikein tykkää, tämä kimppu oli kuitenkin todella nätti.
 
 

Juu. Kovin on tullut ideoita ja kaikkea muuta tuonne häävihkoon merkittyä. Onneksi kaikki alkaa olla nyt ihan kondiksessa sillain ettei tarvi stressata mistään. Soitin yhdelle toiselle kampaajalle ja varasin hänelle ajan meikkiin ja kampaukseen. Sovittiin että koekampaus ja -meikki varataan sitte myöhemmin. Kunhan nyt päivä on varattu ettei kukaan muu saa sitä päivää enää.:) Onneksi tämä pitopalvelu tulee tutulta henkilöltä nii voi siltäki vielä kysellä kaikenlaista, tullu taas monta kysymystä lisää. :D Hehe. Nii ja sain varattua sen toisen juhlapaikanki. <3 Mennään yhdelle järvelle ja siellä on sit mökki, jossa voi myös yöpyä. Ihanaa! Osa porukasta on vaan ollu kovin huolissaan siitä että sinne tulee ylimääräisiä, no toisaalta ihan julkinen paikkahan se on, mutta jos tulee meitä häiritteen nii eipä oo iso homma käyä ajamassa ne pois. Luulis nyt kuitenki ihmiset tajuavan että jos on juhlat nii pysyvät poissa. No, saa nähä. Eipä se haittaa jos siellä pari kaveria käy, mutta jos tulee ihan ylimääräisiä nii saa kyllä lähtöpassit jos meitä häirittee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti