sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Mekko ja kaikkea muuta hääjuttua!

Kävin sillon viime tiistaina kattelemassa sitä pukua, ja se löytyi!! Ekaksi saatiin kaason kanssa katella pukuja ihan kahestaan ja miettiä että mikä puku ois kaikista ihanin, saatiin semmosia poletteja, joita sit laitettiin henkariin, mikäli puku miellytti ja halusin sitä kokeilla. 4 pukua löyty, mitä halusin kokeilla. Ensimmäinen puku oli todella kaunis ja ajattelin että ihanaa ihanaa.:) Kun sain puvun päälle, en tienny mitä olisin sanonu, se oli niiiin ihana!! Tiesin jo siinä vaiheessa että tämä olisi se puku minkä haluan. Toki mää sitte kokeilin niitä muitaki mutta ei ne ollu semmosia. Se oli se ensimmäinen puku mitä kokeilin, ja hyvä tuuri kävi vielä, ettei siihen tarvinnu ees tehä mitään! Ja sain sen heti mukaan. Hmm, oon nii onnellinen, nyt se sitten on tuolla kaapissa ja odottelee, millon kokeilen sitä taas.:)
 
Ostin samasta liikkeestä myös kengät ja nekin on aivan ihanat! Nyt pitää ne sitte ns. sisäänajaa, jotta jalat kerkiää tottua eikä päivä mee siinä sitte pilalle ku on huonosti jalkaan passelit kengät. Onneksi tässä on aikaa kävellä useampi kuukausi ja pitää vaan ahkerasti olla liikkeellä.:) Mulla vaan tahtoo olla se huono puoli noissa jaloissa ku toinen jalka on numeroa isompi ku toinen nii molemmat kengät ei ikinä passaa hyvin. Jos toinen on hyvä nii toinen on sitte liian suuri tai liian pieni. Hmm, toivottavasti nyt ei oo sitte sitä ongelmaa, tai pistän jonku pohjallisen että toinen jalka istuu sit paremmin jos kenkä näyttää siltä että onki liian suuri.
 
Käytiin sitte samalla askartelukaupassa ja ostettiin kaikki korttitarvikkeet jo. Oon nyt sitte parina iltana tehny kutsukortteja, 10 on jo valmiina.:) Iso hommahan niissä on mutta ihana tehä ite ku osaa. Tai no, ainaki yritän parhaani ja ei ne nyt ihan kamalia oo.:D Seuraavaksi pitäs sitte ruveta tekemään menu/ohjelma kortteja.
 
Oon katellu netistä myös että mitä kaikkia koristeita pitää sitte juhlapaikalle hommata ja oon listannu ne ylös nii ei tarvi oikeastaan ku klikkailla sitte vaan ja tilata kaikki.:) Se on hyvä, tuntuu jotenki nyt paljo rennommalta ku saa kaikkia asioita eteenpäin ja tietää että kaikki menee hyvin kuitenki. Pikkusia hienosäätöjä toki pitää tehä sitte, mutta kunhan nyt suurinpiirtein kaikki isommat hommat on tiedossa.
 
Eka takaisku oli pari päivää sitte ku sain tietää että me ei saadakkaan sitä juhlapaikkaa mikä oltais haluttu, oli varattu jo sille viikonlopulle ku meidän häät on. :( Mutta ei se enää tympäse nii paljoa... Pitää keksiä vaan toinen paikka, ja mulla nyt yks paikka onki tiedossa ja yritän sitä, mutta ukko ei meinaa oikein osata päättää... Sehän se tässä just onki ku ukko jahkailee ja miettii nii kohta kaikki paikat sitte menee, eikä kohta saada mitään... Mutta päätin että jos se ei rupea parin päivän sisään päätöstä tekemään nii soitan vaan siitä toisesta paikasta ja kysyn onko se vapaa ja varaan sen sitte, ei tässä muukaan auta.
 
Nyt kuitenki sain harppauksella asioita eteenpäin ku sain pitopalvelun hommattua ja morsiuskimpun ja kakun ja kaikki samalta ihmiseltä nii ei tartte sitä huolehtia nyt enää. :) Sehän se oli yks tärkeimmistä että saadaan ruokaa.:) Nyt tänään sain myös päätöksen tehtyä että kuka kampaaja laittaa hiukset ja meikin nii seki on nyt sitte pois huolesta.:) Isoja asioita, nyt on sitte enää niitä pienempiä asioita mitä pitää hoitaa. Ja osan kerkeää hoitaa lähempänä kesää, ja osan pystyyki hoitamaan vasta silloin.
 
Tämmösiä hääkuulumisia siis tänne.:) Kirjoittelen sitte taas lisää kun jotain kirjoittamisen arvoista on tapahtunu.:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti