perjantai 9. lokakuuta 2020

Lapsettomuus tutkimuksista lyhyesti

Kävin täällä omalla paikkakunnalla lääkärillä syyskuun lopppupuolella ja keskustelimme asioista tähän lapsettomuuteen liittyen. Sain tosiaan sen ajan kun otin asian puheeksi esikoisen 3v neuvolassa. Kerroin lääkärissä että tasan vuosi sitten tein positiivisen raskaustestin ja lokakuun lopussa tämä raskaus meni sitten kesken. Kerroin myös vielä kiertotilanteen, miten kierrot olivat keskenmenon jälkeen todella sekaisin ennen kuin aloitin raudan syönnin ja sain lähetteen labraan. Viimeiset kaksi kiertoa ovat olleet taas jostain syystä pidempiä, kerroin tämänkin ja sain vielä lisäksi sen ferritiini mittauksen. Otetaan vähän hormonikokeita ja perus kilpirauhaskokeita ym. Mitä nyt on otettukki jo tässä kesän aikana. En usko että niistä löytyy mitään ihmeellistä, joten seuraava etappi tulee olemaan naistentautien poliklinikka. Ellei nyt jostain syystä tapahdu ihmettä ja raskautuisin, en vain jaksa uskoa tähän.


Lääkäri soittaa minulle ensi viikolla laboratoriokokeiden tuloksista. Harmi kun täällä tulokset tulevat omakantaan näkyviin todella hitaasti, ei varmasti kerkeä tulla ennen soittoaikaa, että voisi itse käydä jo niitä katsomassa etukäteen. Nyt kierto olikin taas 31 päivää, eli muutaman päivän normaalia pidemmät.

Väsymys on aivan jäätävää, voisin  vain nukkua ja nukkua. Blogi on ollut myös taas hiljaisempi, koska olen jälleen keräillyt itseäni näiden iskujen takia vasten kasvoja. Aina kun uusi kierto alkaa niin tuntuu että palanen sisältäni häviää jonnekin avaruuteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti