torstai 13. maaliskuuta 2014

Järvelle ohjelmaa

Hehheh... Tänään aamu on ollu mulla ja ukolla tosi hauska... Onneksi oon tuolla Häät -ryhmässä nii sieltä saa ihan älyttömän hyviä ideoita.:) Tiiän että yks ainaki lukee tätä blogia, joka tulee myös häihin, mutta ei se haittaa ja toivonmukaan hän ei kerro näistä jutuista eteenpäin. ;) Mietiskelin tässä aamulla että mitähän tekemistä sitä sinne järvelle sit keksis, muutaku jotain mölkyn peluuta jos jaksaa.:D Sitte hoksasin että hei, yhdessä kirjoituksessa facessa oli juttu piilopullosta. No, määhän ajattelin että siinäpä se, ei muuta ku vihjeitä kirjoittelemaan ja piilopullon ostoon.:D Nyt oon sitte kaikki vihjeet kirjoittanu ja mietiskelly vähä että mihin piiloihin mää niitä sitte laitankaan. Toivottavasti joku vaan löytää sit sen ensimmäisen ettei jää piilopullo piiloon.:D Toisaalta, kannattaako laittaa nii näkyvälle paikalle ja sit kaikki ettii sitä ja yks vaan sen lopulta sit saa... Näytin ukolleni tätä huikeaa ideaa... :) Oli heti mukana juonessa. Tosin, sain kyllä hyvät naurut jo siitä kun se ei osannu lukea mun kirjoitusta... :D Kirjoitin uusi, niin ukkoni luki että nu8i ja ihmetteli että mitä tuossa oikein lukee.:D Haha, piti sitte suomentaa että mitä siinä todellisuudessa lukikaan...
 
Mieheni sai sit toisen idean että tehdään toinen samantyyppinen vihjehommeli ja piilotellaan pikkupulloja juhlapaikan ympäristöön, hieno suunnitelma sekin, rupesin tätäkin sitte toteuttamaan.:D Saa nähdä, kuka  löytää ja mitä.:) Nii ja toivottavasti joku sit rupeaa ettiin. Ois kamalaa ehkä jos ketään ei kiinnostakkaan ja kaikki jää omille paikoilleen, hmh. No aina jotain kiinnostaa.:P Onpahan jotain muutaki "ohjelmaa" sitte sielläki järvellä, eikä pelkästään joku maljojen nosto ja pieni puhe vielä siinä. Nuitten teko nyt ei mikään iso homma ollu ja nyt oonki sitte taas vailla tekemistä.
 
Ajattelin lähtä keräämään risuja tuolta pihalta ja kokeilemaan niitä yhteen pulloon. Pullon suu kun ei oo kovin iso, nii ois hyvä kokeilla että mahtuuko kuin paljo risuja vai joutuuko ostaan ihan jotku maljakot sitte niillekki... Toivottavasti ei ku sain ne pullot melkein ilmaiseksi.
 
Nii ja mikäpäs tässä kenkien kanssa kävellessä.:D Harmittaa kun ei oo kerenny hirveästi näilläkään kävelemään ku aina ollu nii kiire tai jotain muuta tekemistä, ettei oo voinu sit kävellä. Kokeilin tänään myös ekaa kertaa niitä mun koruja, olihan ihanat!!! Ja ne tulee nii hyvin sopimaan siihen mun mekkoon! En malta oottaa että saan sekä mekon että korut päälleni.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti