perjantai 1. tammikuuta 2021

Uuden vuoden lupauksia.

Teittekö te uuden vuoden lupauksia?

Minä nyt en varsinaisesti mitään lupauksia tehnyt, mutta ajattelin vähän miettiä taas tätä elämää ja pitäisikö jotain asioita muuttaa omassa elämässä. Samalla mietin, mistä asíoista olen kiitollinen. Mitä tavototteia ja ajatuksia uusi vuosi minussa herättää?

- Haluan arvostaa itseäni enemmän ihmisenä. Liian usein näkee ihmisten arvostelua ulkopuolelta ja jotenkin tuntuu, että kaikkien pitäisi mahhtua samaan muottiin. Jos et mahdu, niin olet jotenkin outo tai jotain muuta.  
- Olen enemmän kiitollinen kaikesta, mitä elämässäni on  tällä hetkellä. Perhe, läheiset, työ, talo, omaisuus, mitä näitä nyt on.

- Aion myös aloittaa/jatkaa terveellisiä elämäntapoja. Olin syksyllä pitkään sillä ketogeenisellä ruokavavliolla ja sain sillä pudotettua painoa, mutta nyt en tällä hetkellä pysty/saa noudattaa kyseistä ruokavaliota, niin on taas mennyt suuhun vähän mitä sattuu. Paino ei ole onneki lähtenyt nousuun, mutta silti haluan kuitenkin vähän katsoa että mitä suuhunsa laittaa.

- Haluan myös matkustella Suomessa tänä vuonna useamman reissun, miten nyt on mahdollista aina reissuun lähteä. Suunnitteilla on jo että lähdetään äitini kanssa käymään taas jossain mökillä tuossa lähempänä kevättä. Kesällä olisi tarkoituksena käydä myös miehen veljen luona, hän on asunut eteläsuomessa jo useita vuosia, mutta ei olla kertaakaan vielä päästy siellä käymään.

- Muistakaa, että mikään ei ole itsestään selvää. Viime vuosi opetti, että eteen voi tulla mitä vaan, eikä asioita pysty ennakoimaan. Ja vaikka jotkut asiat tuntuisivat hyvin kaukaisilta, se voi vaikuttaa omaan elämään monella tavalla.


Minä ainakin jätän vuoden 2020 taakseni, eikä sitä tule ikävä. On kyllä myös hyviäkin muistoja, en sitä sano. Ehkä joskus palaan muistoihin, niihin hyviin muistoihin. Olkoon vuosi 2021 edellistä parempi. 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti