keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Vapaapäiviä.

Paria vapaata oon tässä nyt vietelly. Eilinen meni aika pitkälti yhtä tutoriaalia väsätessä, enkä kuitenkaan saanu ku jonku kolme sivua tekstiä aikaseksi. Meinas paniikki iskeä ku luokkakaveri oli kuulemma 7 sivua tehny. No, meillä pääsee kattoon niitä tekeleitä koko meijän ryhmä, nii eipä siinä ollu ku joku 4 sivua ihan asiatekstiä, jos määki ottasin kaikki sisältö ja lähdeviitesivut mukaan nii kyllä mullaki ois 7 sivua tekstiä. :D No joo, tänään tein kans joitain tehtäviä. Pitäs loppuviikosta malttaa sitte vielä lukea tentteihin, ei kyllä nappaa yhtään. Kolme vai neljäkö tenttiä meillä on ens viikolla, yks niistä on anatomia, saa nähä miten seki menee, huoh.
Oon mää sitte tehny jotain kivaaki, pelasin simssiä ja oon kattonu poliisien kotihälyytyksiä. Ja yhtä sarjaa kattoin eilen. Ja tietenki jääkiekon mm kisoja pitää seurata! Tänään onki seuraava peli. :)

Eilen sato koko päivän vettä, joten tänään ajattelin sitte käyä pyöräilemässä ku kuitenki välillä aurinko paisto, vaikka pilvistä aika pitkälti onki ollu. Kylmä meinas olla... Ajelin tuolla kylän ulkopuolella ja etin mäkejä nii sai vähä sykettäki nostettua enemmän, meinas pikkusen olla maitohapoilla jalat ku pääsin kaupan pihaan. Ei siinä, taispa pienimuotonen nestehukkaki tulla ku meinasin pyörtyä kassalle. :D Onneksi sen verran tuntee tuota omaa kehoa, kuulostelin sitä kauppaan mennessä ja anto vähä osviittaa että pitäs jonku näköstä nesteytystä saaha. Ostin sitte semmosen trip mehun nii saa vähä sokeriaki siitä samalla, helpottiki se heti. Ei tarvinnu ku istua sen verran että sai mehun juotua nii pysty lähtä taas liikenteeseen. Voin vaan kuvitella miltä oon näyttäny, varmaanki melko kalpealta, ku seisoin siinä kassalla ja kädet tärisi aivan hulluna ja päässä pyöri ja tuntu että taju lähtee samantien, onneksi ei lähteny ja kerkesin istumaan. En mää nyt aatellu että ihan noin piippuun itteni vejin. :D Mutta sehän tuleeki hiukan jälkikäteen suorituksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti