tiistai 27. tammikuuta 2015

Itsenäistä opiskelua.

Kaks viikkoa koulussa, pitkiä päiviä, verta ja hikeä kirjaimellisesti. :) Päästiin torstaina tutkimaan sydäntä, possun sellaista. Sai vähä erinäköisen käsityksen sydämestä kun sen kirjaimellisesti sai käteen, ne muovisydämet sun muut on aivan onnettomia!!
Sitä oikeaa sydäntä oli paljo mielenkiintosempaa tarkastella ja miettiä nimiä valtimoille ja laskimoille. Onneksi mua kiinnostaa kaikki tuommonen. Ihmisen anatomia ja fysiologia. Meinaa vaan mennä kurssit sekaisin ku samalla kurssilla saattaa olla jopa 3 eri opettajaa... Mutta ehkä siihenki oppii että kuka opettaa mitäki.

Eka viikko itsenäistä opiskelua menossa.
Sunnuntain ja eilisen päivän olin töissä, oli kiva päästä takaisin työpaikalle. :)
Kiva oli nähä työkaverit ja heti oli epäselviäki asioita ilmestyny, mutta onneksi niistäki sai selvän.
Harmittaa vaan ku ei näytä nyt noita töitä kovin hirveästi olevan... Ihmiset pysyy terveenä, eikä kukaan oo lomalla, ja minä ku hyppäsin nyt keikkalaiseksi nii ees mulle ei oo töitä ku pari päivää... Vitsit, sais kyllä vähä enempi olla. Ku tuntuu ettei tämä koulunkäynti vielä ainakaan niin rankkaa oo. Materiaaleja vois toki lukia, jos ois mistä lukea...
Mutta nii, tänään heräsin aamulla sitte 8 aikaan ku vartin yli alko AC tunnit netissä, käytiin googlen asioita läpi ja miten siellä voi tehdä kaikkia juttuja.
Meillä ku nuo ryhmätyöt netissä on aika suuressa asemassa tässä monimuotototeutuksessa.
Tämä päivä on muutenki menny koulutöitä tehdessä. Oon saanu kolme tehtävää valmiiksi, kaks niistä pitää palauttaa viikon loppuun mennessä ja yks ens viikolla. Viikko annettu aikaa tehdä ja mää tein ne päivässä... :D
Eivät ollu ees vaikeita. Enempiki semmosta pohdiskeluja ja mietiskelyä, omien vahvuuksien ja heikkouksien kokoamista jne. Ihan kivat tehtävät oli.
Lähdeluettelo tehtävässä oli sitte enempi päänvaivaa, mutta onnistu seki, en kyllä tiiä onko vieläkään kaikki kohdat ihan oikein, mutta parhaan osaamisen mukaan ne kyllä tein.
Huomenna sais nukkua pitkään. Pitäs kirppispöytä käyä tyhjentämässä huomenna. Niin se puolitoista kuukautta meni äkkiä, ja tuli rahaaki, ja meni tavaraa paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti