perjantai 11. heinäkuuta 2014

Hääjutut etenee

Oon saanu taas hääjuttuja eteenpäin. Kuulutukset oli viime sunnuntaina, oli kiva olla kuuntelemassa niitä kirkossa.:) Yks toinenki tuttu pariskunta kuulutettiin samalla kertaa. Niillä on häät jo tänä viikonloppuna, meillä vasta kuukauden päästä.  Nyt taas huomaa kuinka äkkiä aika menee! Vastahan meillä oli häihin aikaa 6kk ja nyt enää neljä viikkoa! En vielä kunnolla sitä tajua, mutta mitä enemmän ajattelen sitä, nii sitä enemmän mua alkaa jännittään, apua! Äiti oli meidän kans kuuntelemassa kuulutuksia. Sain myös tietää kuka meillä on pappina ja kanttorina, olin tyytyväinen heihin, sain ne ketkä halusinki.:)
 
Ruoat oon nyt tilannu, mitä pitää tilata ja juomat kävin tilaamassa tänään, piilopullot ostin jo valmiiksi. Juomat voi hakea sitte parin viikon päästä ja ruoat haen perjantaina ennen hääpäivää. Koekampaus ja meikkiajan hommasin kans, ne on viikkoa ennen hääpäivää. Hammaslääkärissä käyn myös viikkoa ennen häitä. Vielä pitäs kampaajalle soittaa aika, haluan huonot hiukset pois ja juurikasvu pitää saada piiloon. Nyt ei hirveästi oo muuta tehtävää ku ootella vaan että aika kuluis nopeampaa. Toisaalta, hirvittää ajatus että kuin kiire tulee sitte ku häät lähenee, ruokien ym. suhteen, niitä ku ei voi tehä valmiiksi montaa viikkoa aikasemmin.:D Pitää kaikki muu tehdä ennen sitä.
 
Mekko on mummulla lyhennettävänä, saa nähä miten se onnistuu.  Laahus on ite hameessa sillain jännästi kiinni nii sitä ei ihan noin vain lyhennetäkkään, mutta kyllä se mummu osaa. Pestäkki se pitäs, vaan toisaalta, sehän menee kuitenki likaiseksi nii miksi pestä.:D Ne yhet tahrat varmaan saa pois jollaki konstilla, ilman pesua. Kengillä pitäis ruveta taas käveleen nii ne muotoutus taas jalkaan sopivammiksi. Vieraslista alkaa olla valmis, pari ei oo ilmoittanu mitään, mutta ne täytyy kai sitte vaan jättää laskuista pois, oma vika jos eivät ilmoita tulevatko vai ei. Ens viikolla ois tapaaminen pitopalvelun kanssa. Viimeiset kysymykset ja toiveet nii se on siinä.:) Huh, toivottavasti ei vaan mitään unohdu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti