keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Mekon sovitusta

Moi!
Vapaat alkaa olla taas vietettynä. Huomenna töihin. Kävin äitini luona kokeilemassa mekkoa taas, pitäähän sitä lyhentää, varmaan jotain 5cm. Ajattelin kysyä mummultani että rupeaisko se sitä lyhentään. Ei tartteis millekkään ompelijalle viedä ku mummu ne hommat osaa. Äiti sitte laitto mekon vähä liian tiukalle ym. nii se meni vähä kurttuun jne. Tulimme siihen tulokseen että ehkä meidän täytyy sitä laittoa harjoitella sitten lähempänä..:D Nii ja minähän tietysti aloitin nyörityksen oikein hienosti ja nätisti, sillain miten sen sitten hääpäivänä haluan. Kaaso ja äiti oli nyöritystä sit laittamassa nii nehän teki sen aivan päin sanonko mitä.:D Hehe, eli täytyy nyöritystäkin harjoitella, ja vieläpä niin että siitä tulee sitten kaunis eikä mikään hirvistys...
 
Tuumasivat kyllä että ei se puvun laittaminen niin helppoa ookkaan. No ei todellakaan, ite tiesin sen jo sillon ku kävin sen ostamassa.:D Siellä liikkeessähän ne on niin tottuneita että saivat ilman ongelmia sen kiinni. Onneksi, siis onneksi tässä on aikaa harjoitella noita juttuja, ja kaikki hameen eri osatki täytyy saada sitte suoraan ym. Mullahan on alusthame ja siellä on tylliä ym. siellä hameen sisällä nii se on semmonen pulleahko. Yks helmi siitä lähti jo irti, täytyy se jotenki laittaa kiinni, eipä se kyllä ees näy vaikkei laittaiskaan. Mulla oli ihan yleisöäki ku eno tuli vaimonsa ja hänen lapsen kanssa kattomaan. Myös toinen eno oli katsomassa, hän saattaa minut alttarille. Täti tuli vähän myöhässä mutta näki mekon kuitenkin ihan livenä. Mm, ihanaa, en malta odottaa että 6 kk menee.
 
Käytiin tänään kattomassa myös sitä juhlapaikkaa äidin ja kaason kanssa. Hyvähän se on. Pihasauna ja kaikki.:) Ulkohuussi kylläkin.. Mutta jos ei jollekki kelpaa nii voi minun puolesta ihan vapaasti lähtä sitte omaan kotiin vessaan.:D Mökki on kohtuu suuri, tai pirtti on iso. Kolme pitkää pöytää ja keskellä sitten liikkumistilaa. Kolme makuuhuonetta ja mahtuu yöksi n. 20 henkilöä, miksei jopa enempiki, jos tuo patjoja lisää mukana.:D Hyvät häät meille tulee. :) Tämmösiä hääkuulumisia tänne tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti