tiistai 25. helmikuuta 2014

Hääjuttuja

Hain kolme pakettia tänään postista, yksi piti maksaa postiennakolla, muut paketit oliki jo maksettu. Yksi pieni paketti ja kaksi isoa... Pienimmässä paketissa oli servetit ja yhden kukkakoristeet. Servetit oli juuri sellaiset, joita olin toivonut hääpäiväksi.:) Ihanaa! Ja jopa kahviservetit oli oikean väriset, en olisi uskonut että ne niin oikeanväriset on, vaikkeivät violetti nimellä olleetkaan... Mm, hyvä vaan että on oikeaa väriä.:)

Isommissa laatikoissa olikin sitte kaikki koristeet. Oli kaitaliinaa, koristehelmiä, ilmapalloja, kynttilöitä ym.:)Oli ihana katella niitä. Häihin on vielä reilusti aikaa mutta silti, nyt pitäis sitte vaan kunnolla suunnitella ne koristeet. Mua on vaan ruvennu mietityttään että onko ne mun maljakot sittenkään semmoset mitkä mää haluan, vai pitääkö neki vielä vaihtaa isompiin... No, pitää miettiä, tässä tosiaan on vielä tätä aikaa.

Oon myös edelleen miettiny sitä kirjoitusta kutsukortteihin. Taas muuntelin sitä vähän ja tulin siihen tulokseen, etten taida vielä niitä sittenkään tehdä loppuun... Kuitenki se asettelu ja mitä sinne loppujen lopuksi kirjoitetaan, on nii suuri osa, että en halua hätiköidä tämän asian kanssa. Kutsut lähetän kuitenki vasta kesän alussa nii niilläkään ei mikään kiire oo.

Nyt tuliki sitte se, ettei nii hirveästi hääjutut kiinnosta... No, ei mun tällä hetkellä hirveästi tarttekkaan mitään tehä, onneksi. Kummiski suunnittelu ja kaikki on nii hyvällä mallilla. Pitäis vielä tarkentaa sitä pappia ja kanttoria... Mutta sinnekki kerkeää soittaa vielä lähempänä kevättä. Samalla pitäis kysyä sitä että millon pääsis kattoon sinne seurakuntatalolle että miten pistetään pöydät jne. Ja toki samalla pitää kysyä että päästäänkö edellisenä iltana sinne koristelemaan kaikki paikat vai pitääkö se tehä häiden aamuna. Joo, kylläpä nämä asiat kuitenki pikkuhiljaa menee eteenpäin. Tilasin itelleni myös korut, mutta ne ei oo tullu vielä, saa nähä pistänkö ne vai pistänkö jotku muut... Olivat kyllä sen verran kalliit, nii toivonmukaan ne passaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti