perjantai 28. helmikuuta 2014

Kutsukortit

Edelleen mietin näitä mun kutsukortteja täällä. Itse korttihan on siis jo tehtynä, tai siis kaikki kortit.:) Alku kesästä lähtee 28 kutsua ympäri suomea. Nyt vaan pitäis osata päättää että mitä kirjoittaa sinne sisälle. Onneksi, siis onneksi en tyytynyt heti siihen ensimmäiseen vaihtoehtoon mitä päähän pälkähti! Oon nyt pari viikkoa tässä miettinyt ja muokannut niitä kirjoituksia, välillä tuntuu ettei mikään toimi ja kaikki kuulostaa huonolta.:/ Juuri tämän takia halusinki kaikki aloittaa mahd. aikaisin nii saa rauhassa suunnitella, eikä sitte kiireessä tuu jotain puolivalmista ja jälkeenpäin saa sitte miettiä miten ois voinu tehä...

Itse kutsu kirkkoon ja juhlapaikalle on lyhyt ja ytimekäs. Kaikki tarvittava löytyy siitä, kirkko, juhlapaikat ja se, että lapset ovat tervetulleita myös juhlapaikalle, mutta vain tiettyyn kellonaikaan asti, sitte alkaa viimeistään aikuisten juhlat.:D Toiselle sivulle ajattelin pientä runonpätkää ja sitte kaikki nämä kehoitukset ilmoittaa jos on jokin erityisruokavalio ym... Ja tokihan kaikille pitää ilmoittaa myös se, että mökille pitää ottaa sitte petikamppeet ym. mukaan. Nämä siis on tulossa korttiin, ehkä sanamuotoja ym. pitää vielä hioa.:D Onneksi mulla on äiti apuna ja se kattoo kaikki kirjotusvirheet jos niitä on, ku en oo mikään maailman paras tässä oikeinkirjoituksessa. Äiti tuumas vaan mulle että oon liian vaativa.:D Hehe, mutta ku kaikki pitää olla täydellistä, tuntuu kait se kamalalta jos yhtäkkiä hoksaa että jotain puuttuu eikä oo muistanu sanoa nii rupea sitte perään soitteleen...

Nii, sitte mietin tässä toissapäivänä, vai eilenkö se oli että mää taidan laittaa vielä näille pitempi matkalaisille semmosen pienen hääinfon mukaan... Kun kaikki ei meidän paikkakuntaa tunne, eivätkä tiiä missä esim. toinen juhlapaikka on nii minusta on mukava ku saa vähän infoaki, ettei tartte sitte ihan ihmeissään olla, jos ei muun juhlaväen kanssa kerkeäkkään juhlapaikalle mennä. Hääinfoa en siis tosiaankaan kaikille laita, sukulaiset ku muutenki tietää jo häistä tyyliin kaiken nii turhaanpa mää niille sitä infoa enää teen.:D Mietin myös sitä että pitäiskö infoon laittaa se että alkoholia on tarjolla tietty määrä jokaiselle... Ja pitäiskö laittaa sekin muistutukseksi, että kutsu koskee vain niitä, joiden nimellä kutsu on tullu, tai jos kutsussa lukee Veijo perheineen niin sillon kutsu koskee kaikkia perheenjäseniä.

Mm, ehkä mää teen kaikesta vaan liian hankalaa, mutta mää tykkään pyöritellä näitä asioita monta kertaa mielessä nii sieltä ne hyvät ideat sitte pikkuhiljaa alkaa näyttäytyä.:) Muuta en oo kerenny tehä taas. Pitäis ne menukortit aloittaa tekemään, mutta ei oo kerenny/jaksanu. Huomenna ois tarkotus laittaa taas hääkengät jalkaan, ei oo niilläkään kerenny kävellä moneen viikkoon! Sais ne ees jotenki kuosiin hääpäiväksi ettei jalat oo sitte ihan ruvella.

En myöskään jaksa odottaa sitä että päästään häät viettämään ja sen jälkeistä aikaa. :) <3 Sitten alkaa todenteolla perheenlisäys suunnitelmat. Mutta siihen on vielä aikaa nii en paneudu siihen tässä vaiheessa sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti