sunnuntai 4. huhtikuuta 2021

Pääsiäinen

Pääsiäistä vietetään parasta aikaa. Kerkesin pitää neljä päivää vapaata ennen pääsiäistä. Käytiin isomummua moikkaamassa ja oltiin yötä. Välillä on kiva käydä noita yhden yön reissuja jossain, useampia öitä en välitä olla kun ei saa kunnolla nukuttua. Sain vaihdettua perjantaille työvuoron, joten oon koko pääsiäisen töissä ja saan neljän päivän aikana kaikista vuoroista tuplapalkan. Eilinen tais olla aattokorvaus, mutta joku tais sanoa että se on lähestulkoon sama kuin sunnuntailisä.

Kunto on ollut vähän vaihteleva. Välillä liitoskivut on olleet todella kovia ja tuntuu ettei voi istua, seistä, eikä maata. Vähän aikaa pystyy aina olemaan jossain kohti, mutta sitten saa taas vaihtaa asentoa tai lähteä liikenteeseen. Supistuksia tulee välillä aika herkästi, varsinkin töissä, jos joutuu potilaita siirtämään sängyssä tai jos joutuu paljon kyykkäämään. Turvotusta oli myös toissapäivänä ihan hirveästi. Onneksi se kuitenki jo helpotti.

Löysin instagramista taas erilaisia rentoutus ja venytys ohjeita niin kokeilin niitä jo näin aamupäivästä. Tuntui ihan hyvälle, katsotaan mitä kroppa sanoo huomenna, tai iltavuoro jälkeen. Kuitenkin pikkuhiljaa kaikki on parempaan päin, toivottavasti nyt jatkuukin näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti