tiistai 1. joulukuuta 2020

Katson kauas tulevaisuuteen.

Katse tulevaan. Katse kaukaisuuteen.

Näillä lauseilla pitäisi jaksaa eteenpäin tämän kaiken korona paskan keskellä. Kaikista eniten mua ärsyttää se kun taas laitetaan kaikki paikat kiinni. Uimahallit, kirjastot, kaikki, missä on vietetty lapsen kanssa aikaa. Eli taas jäädään kotiin ja töissä pitää käydä. Tämä on ihan sanonko mistä. Miksi ihmiset ei voi pysyä siellä karanteenissa siinä vaiheessa kun on jo sairastunu? Tai miksi ei voi pitää niitä turvavälejä. Maskeista en halua ees puhua, ihmisten maskien täysin vääränlainen käyttö saa näkemään punaista ja tekis mieli hakata päätä seinään.

Joku kehtaa vedota siihen, että ei oo ketään, kuka auttaa. Varmasti on, jollain on aina joku tuttu tai tutun tuttu. Tai jos ei halua vaivata heitä niin kaupasta saa tilattua ruoat vaikka kotiin. Siinä vaiheessa kun karanteenissa on niin ei tarvi käydä enää missään. Kyllä, alkaa ketuttaa tämä koko homma aika paljon. Just luin lehdestä että on altistuminen tapahtunu black friday tapahtumassa jossakin ideaparkissa. Henkilöllä oli todettu korona ja oli ollu siellä, oli sillä kuitenki ollu maski mutta altistuneita kehotetaan silti seuraamaan vointia 10vrk ja jos oireita ilmenee nii testiin. Eli, minun logiikalla siitä maskista ei oo hyötyä ku silti pitää pelätä että se korona on tarttunut. Minä nyt oon ollukki koko ajan sitä mieltä ettei se auta mitään, mutta silti. Ku ihmiset vauhkoaa tuosta maskista. 

Haha, pysykää kotona nii ei tarvi pelätä että tarttuu. Eihän sitä pakko ole kulkea. Ketuttaa sitte itseä se ku tosiaan kaikki paikat laitetaan kiinni, kirjastot ja semmoset ku ois kiva ees jossain päästä käymään. Oon itekki miettiny sitä että en nyt pariin viikkoon hirveästi kulje missään, mutta meillä ois tarkotus pitää pikkujoulut tuossa joulukuun puolessa välissä nii siksi pitää olla vähä kotosalla vaan nii saa ne pidettyä. Ei kai siinä. Kohta on taas uusi vuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti