torstai 17. joulukuuta 2020

Ristiriitaiset fiilikset

Mulla on välillä niin ristiriitaiset fiilikset. En edes tiedä mistä nämä fiilikset oikein kumpuaa. Vaikka järjen mukaan ajateltuna, eihän mikään mitä muille tapahtuu, ole minulta pois. Ja joillakin on asiat vielä huonommin kuin itsellä, pitäisi aina muistaa myös se. Sitte taas toisaalta, omat asiat voi sillä hetkellä tuntua isoilta ja vääriltä ja hankalilta ja kaikkea siltä väliltä, eikä niitä pitäisi mitenkään vähätellä ajattelemalla että aina on joku, jolla menee vielä huonommin. En tiiä saatteko kiinni nyt siitä, mitä yritän tällä sanoa...

Tai kilpailu, aina löytyy joku, joka viitsii kommentoida että hänellä menee näin ja näin. Tiedän että voi olla kyse myös siitä että haluaa jakaa oman tarinansa ja tavallaan elää myötätunnossa että tietää miltä toisesta tuntuu. Silti kuitenkin sisimmässäni ajattelen että jaha, hänenkin piti nyt päästä kommentoimaan ja kertomaan kuinka hänellä on asiat huonosti ym. Vaikka oilisi joku ihan tuntematon ihminen, jota ei ole ikinä edes nähnyt.

Kaaduin omalla pihalla reilu viikko sitten ja loukkasin toisen jalkani melko pahasti. Kävi niin kipeää että meni hetki jäällä/lumessa maatessa ja vetäessä henkeä, ennen kuin kipu tasaantui sen verran, että pääsin kömpimään ylös. Siitä asti pohje on ollut todella kipeä ja kireänä, polvilleen ei ole kärsinyt mennä ja joskus kiristää, vaikkei jalalla edes tee mitään. En tiiä mitä tämän jalanki kanssa pitäis tehdä, että se paranis. Oon koittanu venytellä sitä ja liikkua, mutta mitä enemmän liikkuu niin tuntuu, että sitä kireämmäksi se menee. Että hyvästi liikunta. Toki tietenki jos ja onhan se, revähtäny nii meneehän siinä aikaa, ennen ku se paranee.

Joulu on ens viikolla. Toivottavasti oon ollu kilttinä ja pukki tuo lahjoja. No, tiiän mää että ainaki kaks lahjaa saan.

Tänään on myös meidän pieni enkeli ollut paljon mielessä, jotenkin tuntuu hassulta että enkelimme lähdöstä on jo yli vuosi, vaikka tuntuu että se tapahtui vasta eilen. Aina välillä tulee haikeita hetkiä kun miettii pientä. Toisaalta taas tuntuu kamalalta myös se helpotuksen tunne, jonka koki, kun kaikki oli ohi. Kun tiesi ettei raskaus pääty hyvin niin ei sekään hyvältä tuntunut. Mutta uusia tuulia päin... Välillä se vain on näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti