keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Virallinen loma on alkanut

Hei kesäloma!
Siis ensimmäinen virallinen kesälomaviikko on ollut aivan mahtava! Aurinko on paistanut joka päivä lähes pilvettömältä taivaalta ja aamulla on ollut jo 20 astetta varjossa lämmintä. Aivan ihanat ilmat! Ollaan oltu kyllä todella paljon pihalla ja käytiin heittämässä myös talviturkki. Tuo talviturkin heitto jäi kyllä vähän myöhäiseen, koska yleensä olen hyvissä ajoin jo toukokuun puolella sen heittänyt. Muuten ei olla vielä rannalla käyty, koska lapsi on halunnut uimahalliin uimaan, kun se viimeinkin taas aukesi.

Lomaa on vähän varjostanut lapsen allergia, oireet alkoivat kun koivu rupesi kukkimaan, siitepölyä on ollut täällä ihan mahdottomasti ja sanoivat myös terveyskeskuksessa, että nyt on tullut paljon soittoja myös niiltä, joilla ei aiemmin ole ollut mitään allergiaa. Ei meilläkään ole ollut ollenkaan allergiaa ennen tätä. On jouduttu käymään myös kaksi kertaa lasten päivystyksessä, kun oireet olleet niin pahat ja ei ole ollut kotona apua.

Oma vointini on ollut loman aikana melko vaihteleva. Nyt on selkä taas kipeytynyt enemmän ja tuntuu, ettei pääse liikenteeseen ollenkaan, selkää vihloo ja issias on kipeä. Olen joutunut öisin valvomaan selkäkipujen takia, joten en tiedä pystyykö tässä enää töihin menemään. Myös kipua on nyt tullut vatsalle, vatsa on vähän kosketusarka ja tuntui tänäänkin tympeältä, kun oli neuvola ja neuvolatäti paineli vatsaa. Jospa ei yrittelisi ainakaan mitään tulehdusta, ollaan kuitenkin siellä uimassa käyty, niin tiedä sitten onko joku pöpö päässyt menemään, mutta tätä täytyy seurailla.

Toinen lomaviikko on ollut myös oikein aurinkoinen, tänään satoi pitkästä aikaa vähän vettä niin sai maa vähän kastua. Nyt paistaa taas aurinko. Lomasäät on kyllä suosinut, ei olisi voinut parempia ilmoja toivoa. Ollaan oltu paljon ulkona, olen katsonut kun lapsi leikkii ja välillä ollaan maalattu leikkimökkiä kun vointi on sen sallinut. Välillä on käyty jäätelöllä ja pyöräilemässä. Eilen illalla pystytettiin pihalle teltta, siitä lapsi on tykännyt kovasti. Onneksi on ollut hyviä ilmoja, niin on viihdytty pihalla, se on tuonut hyvän olon muuten tähän välillä hyvin vaihtelevaan olotilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti