perjantai 24. syyskuuta 2021

Imetystee

Kävin ostamassa itselleni vajaa viikko sitten imetysteetä. En ole koskaan uskonut mihinkään näihin poppakonsteihin imetyksen suhteen, tai minkään muunkaan suhteen. Jotenkin vaan tuntuu siltä, että haluaisi nyt jatkaa tuota imetystä ja pumppausta mahdollisimman pitkään, niin että sitä maitoa myös tulisi, eikä aina vain pullon pohjalle vähäsen, niin ajattelin että kokeilen tuon imetysteen, koska eihän siinä mitään menetäkään. Olen aina ajatellut, että kaikki ylimääräiset lääkkeet ja vitamiinilisät ym. on vain rahan tuhlausta, koska ei niistä näe konkreettisesti mitään muutoksia. Ainut on rautalisä, mutta siitä nyt on näyttöä että se auttaa, muutakin kun verikokeiden tulokset. Mutta siis, ostin frantsilan vauvanilo yrttiteetä, ja hommasin siihen myös sihdin, koska tee ei ole valmiissa teepusseissa. Kerkesin teetä juoda kolme päivää.

Samaan aikaan vauvalla alkoi taas hirveät vatsakivut ja ajattelin ensin kipujen johtuvan D-vitamiinista, koska olin aloittanut tipat joitakin päiviä aiemmin ja että kivut tulisivat jotenkin viiveellä, olin samana päivänä antanut myös yhden tipan sijasta kaksi tippaa. No, myös maidon heruminen alkoi hiipumaan ja olin jo sillain, että nytkö se jo loppuu ja kerkesin jo ajatella, että meidän toisesta vauvasta tulee kokonaan korvikevauva jo ennemmin, mitä esikoisesta, vaikka kaikki on mennyt toisen kohdalla paljon paremmin...

Lopetin, tai oikeastaan unohdin eilen juoda tuota imetysteetä. Myöskään tänään en ole juonut ollenkaan ja ihme ja kumma, maidontulo normalisoitui, tai tuli taas sen verran mitä on aiemminkin tullut ja vauvan vatsavaivat ovat hävinneet. Sattumaako? Sitä en tiedä, mutta tulin siihen johtopäätökseen, että en juo enää koko teetä ja saa minun osalta jäädäkin taas kaikki poppakonstit kokeilematta, koska eivät näytä toimivan vaan tekevät ihan päinvastaista. Se on vain uskottava, ettei sitä maidontuotantoa saa nostettua millään tavalla ja näillä eväillä mennään, mitä on tähänkin mennessä annettu. Jotenkin itseä ihan huvittaa kun kaikki on saanut vaan positiivisia juttuja aikaan jollain imetysteellä ja saa maitoa tulemaan paremmin, joku saa nostettua tehopumppauksella maitoa enemmän ym. Minun kohdalla vaikka mitä tekisi, niin mistään ei ole ollut hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti