maanantai 31. elokuuta 2020

Viikko kolme ketogeenistä ruokavaliota

En nyt oikein tiedä, haluaisinko ensin pudottaa tuota painoa, vai jatkaisinko noita treenejä samalla. Nyt kun on taas pari päivää saanut kroppa levätä (toki töissä on tullut viikonlopun aikana treeniä senkin edestä niin että on hiki valunut), niin paino putosi taas parin päivän aikana 900 grammaa. Ei vissiin oikein ole hyvä yhdistelmä tämä ketogeeninen ruokavalio ja treenaaminen. 

En tiedä. Jos kuitenkin pääasia olisi ruokavaliossa ja tekisin sitten vaikka vähän kevyempiä treenejä, niin saisi oikeasti ensin pudotettua tuota painoa. Toisaalta ois kiva yhdistää nämä asiat, mutta näyttää siltä että tuo vaaka on nyt se isompi ongelma, eli pudotan painoa ensin. Sitten kun aloittaa treenit kunnolla, niin saa vähän vapaammin syödä myös niitä hiilihydraatteja. Tämä viikko on muutenkin mennyt vähän haastavammin nyt. En ole tiistain jälkeen käynyt puntarilla ja kun olimme lapsen kanssa isomummulla, niin siellä hän tuli syötyä myös hiilihydraattiohöttöä kun ei viitsinyt sanoa että en syö. Toki vähän rajoitin etten niin paljoa syönyt.

Uskaltaisin kuitenkin käymään puntarilla ja 1,1kg on lähtenyt taas, jee! Eli vaikka jouduin useampana päivänä syömään myös enemmän hiilihydraatteja niin oli kuitenkin parisataa grammaa paino pudonnut. Ehkä pudotan siis ensin tuota painoa ja aloitan ahkerammin treenaamisen vasta sitten myöhemmin. Tarkoitus olisi vielä ainakin tämä viikko jatkaa ketogeenistä. Paras olisi jos saisi seuraavalle kymmenluvulle pudotettua painon niin sitten voisi vähän höllätä. 3,6kg olisi tuohon etappiin matkaa. Eli jos samalla tahdilla paino putoaa niin vielä 4 viikkoa pitäisi jatkaa. Eiköhän se mene, onhan tuo kolme viikkoakin jo mennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti